Varmrätter

1. Bräserad pluma med potatis och jordärtskockspuré 180:-

2. Lammrostbiff med ungsrostade rotfrukter och madeirasky 255:-

3. Flankstek med ljummen potatissallad med härliga primörer, serveras med dijoncremé 195:-

4. Varmrökt lax med blomkålsris och örtyoghurt 220:-

5. Ungsgrattinerad västerbottenslax I vitvinsås med rom, serveras med pressad potatis 200:-

6. Basilikabakad lax serveras med smörsås och potatis 220:-

7. Västerbottensfilé på en bädd av svamp och palsternacka, serveras med pressad potatis 180:-

8. Marinerad fläskfile med smak av rosmarin och citron, serveras med potatisgratäng och grön sparris  180:-

9. Helstekt oxfilé serveras med whiskysås och potatisgratäng 235:-

10. Lammytterfilé  serveras med getostlasagne och rödvinssås  270:-