Aktiviteter

Munkvikens miljö är en fantastisk plats som inspirerar till aktivitet och rörelse vilket ger närmast obegränsat med möjligheter.  Här kan man kan man peppa sig själv och kamrater att tillsammans klara utmaningar man inte trodde var möjligt och på så sätt lyfta sig själv och varandra.

Här nedan hittar du exempel på aktiviteter som du kan göra här.

aktiviteter i Munkviken

aktiviteter-kamratbana

Samarbetsbana

Samarbetsbanan består av ett antal fristående övningar där ni väljer vilka och vilket antal ni vill göra. Ni arbetar i mindre grupper om ca 6-12 personer och en övningsledare, som är någon från er grupp.

Totalt finns ett trettiotal övningar att välja mellan, till exempel att förflytta tornet i Hanoi, lägga pussel med förbundna ögon eller ett gigantiskt labyrintspel, där hela gruppen hjälps, eller stjälps, åt.

Antal: Upp till 30 pers
Lämplig ålder: 10-100 år
Tidsåtgång: 90 min
Pris: 1 200:/grupp och tillfälle. 

aktiviteter-pilar

Cast Away

Utmana dig själv och de andra grupperna i kastbanan Cast Away!
Kanske testa din pricksäkerhet med pilbåge, slangbella eller blåsrör. Eller hantera en jättelik dubbelyxa och lasso? Vilka övningar som än ingår i banan den dagen ni är hos oss så kommer ni att förvånas inför banans något annorlunda avslutningsgren.

Antal: Upp till 30 pers
Lämplig ålder: 10-100:
Tidsåtgång: 90 min
Pris: 1 200:-/grupp och tillfälle. 

munkviken-lovande

Bastu och badtunna

Vi har sedan flera år en vedeldad bastu ett stenkast från havet både sommar som vinter. Bastun har också ett vanligt elaggregat för den som föredrar detta. I anslutning till bastun finns också två vedeldade badtunnor som vardera rymmer ca 8 personer i taget. Här kan du njuta av värmen såväl sommar som vinter. Att bada en mörk höstkväll med endast månen som belysning är svårslaget.

Antal: Max 16 personer
Pris:
Vuxna. 
2 900:- för bastu + badtunna. (två badtunnor 5 000:-)
Barn. 2 075:- för bastu + badtunna. (två badtunnor 3 650:-

aktiviteter-i-mastarens-fotspar

I mästarens fotspår

Detta är en nytestamentlig vandring för konfirmander och andra unga människor. I vandringen ingår stångstötning, bårbärningsstafett och dilemman om förlåtelse – allt i en salig blandning!

Antal: Max 16 personer
Lämplig ålder: 13-20 år 

harry-potter

Harry Potter

Bli Harry Potter för en dag!
Tillsammans med Hagrid möter ni utmaningar från Lord Voldemort i den förtrollade skogen. Ni samarbetar i grupper om ca 6-8 stycken, och för att klara svårigheterna behöver ni visa prov på mod, skicklighet och förmågan att använda gruppens styrkor på ett bra sätt.

Antal: Max 30 personer
Lämplig ålder:  10-14 år
Tidsåtgång: 100 min

Pris: 1 200:- 

aktiviteter-kanot

Kanot

Ni paddlar i en Havafjärden en kort promenad från gården, skyddade från vågor och vind, och vi tillhandahåller kanoter, paddlar och kanotvästar. För paddelinstruktioner och säkerheten på vattnet står er ansvarige ledare. Det går även att hyra enstaka kanoter om så önskas (100:-/person)

Antal: Max 16 personer
Lämplig ålder:  Alla åldrar
Tidsåtgång: 2-3 tim
Pris: 1 200:-/grupp och tillfälle eller 100:-/person

aktiviteter-andakt

Aktiva andakter

Tänk att få höra om Jesu uppståndelse av Maria som själv berättar vad som hände. Att få gå in i den tomma graven och se bindlarna och känna doften av myrra och harts, känna hur tung stenen är som täckte gravöppningen, höra folkmassan ropa ”Korsfäst” och höra Pilatus två sina händer och förklara sig själv som oskyldig. Nu kan du och dina kamrater få uppleva detta på Munkviken!

Vi går igenom rättegången, korsfästelsen och uppståndelsen och upplever med alla våra sinnen hur bibelberättelserna får liv. Du kan välja en av dessa tre eller allihop.

Tidsåtgång: Varje scen tar ca 15 min

aktiviteter-disco

Disco

En helkväll med gamla och nya musikfavoriter! Ni håller till i vår källarlokal som förutom musikanläggning även har bland annat en rökmaskin, ljusslangar, färgade spotlights och discokulor!

Antal:
Lämplig ålder:  
Tidsåtgång:
Pris: 565:-/grupp och tillfälle 

aktiviteter-bagskytte

Bågskytte

Vi guidar er i konsten att skjuta med pil och båge. Tillsammans med dina vänner provar du olika bågar och hittar din egen stil. Naturligtvis korar vi gruppens mästare i en lekfull tävling -och vem vet? Det kan bli du!

Antal: Max 12 personer 
Tidsåtgång: 90 min
Pris: 1200:-/grupp

munkvikens-mastare

Munkvikens mästare

Grupperna möter varandra i roliga utmaningar som massäckhoppning, vattenbalansövning, dagduellen, stretchen och olika uthållighetsövningar. Det gäller att hjälpas åt i gruppen för att vinna så många omgångar som möjligt. Efter att ha testat såväl reaktionsförmåga som styrka står det till slut klart vilka mästarna är.

Antal: Max 30 personer. (4-6 pers/grupp)
Lämplig ålder: 7-100 år
Tidsåtgång: 90 min
Pris: 1 200:-/grupp 

Alla läger sker i samarbete med
Aktiviteter 1

Boka läger, konferens eller fest!

Har du funderingar eller vill boka redan idag? Tveka inte att ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

Scroll to Top