Sveriges bästa läge för läger

Insprängd mellan strand, hav och skog ligger Munkviken. En helt fantastisk plats för en lägerskola och ger närmast obegränsat med möjligheter för roliga upplevelser. Ta en titt på vårt aktivitetsutbud och kontakta oss så hjälper vi dig med ett kul och lärorikt program för er lägerskola.

Att åka på läger tillsammans innebär också en möjlighet att lära känna sig själv och kamraterna bättre utanför den traditionella miljön. Det ger också en chans att få ta en ny roll i gruppen och komma hem med nya erfarenheter och ett stärkt självförtroende.

Anmälan och frågor ställs till Munkviken tel: 0913-108 63 eller info@munkviken.se
OBS. Sista anmälningsdag är en vecka innan lägrets start.

Munkvikens läger

Pris för tre dagars barnläger: 1300:-/läger. Övriga läger kontakta Munkviken för pris och information.
De flesta församlingar ger lägerbidrag, hör av dej till oss så berättar vi mer. ​

munkviken-skepsbrottet

Skeppsbrottet

Tänk dej att komma i land här i Munkviken som de första människor som överlevt ett skeppsbrott och tillsammans börja vi bygga upp vår nya värld.

När:  13-15 juni
Vem: För dig som är född 05-06

munkviken-wild-kids

Wild Kids

Vill du vara med om ett riktigt naturäventyr? Nu har du chansen.

När: 14-16  augusti
Vem: För dig som är född 06-08

munkviken-musikfabriken

Musikalfabriken

Ett läger där vi gör en musikal tillsammans. Vi hinner också utse Munkvikens Mästare, prova på vildmarksbad och en massa mer.

När: 14-16 augusti
Vem: För dig som är född 07-10

munkviken-lovande

Lovande

Vi träffar några historiska människor som gjort avtryck och intryck. Dessutom leker vi, badar badtunna, lär känna nya vänner och mycket annat.

När: 27-29 oktober
Vem: För dig som är född 07-08

munkviken-2gether

2-gether

Ta med dig en far– eller morförälder och tillbringa ett mysigt dygn tillsammans med gemenskap och lek över generationsgränserna!

När: 23-24 november
Vem: För dig som är född 10-13

munkviken-tillsammans

Tillsammansläger

Norrlänning, skåning, syrian, etiopier eller amerikan spelar ingen roll. Tillsammans får vi möjlighet till exempelvis samtal, bad, sång, fiske, hantverk och andakt.

När: 6-10  augusti
Vem: För alla åldrar (barn anmäls tillsammans med vuxen)

munkviken-vila-i-vardagen

Vila i vardagen

Ett dagsläger för hela familjen, som önskar finna lite vila i vardagen och vill dela det du funnit med andra.

När 6 oktober
Vem: För hela familjen

Konfirmandläger

munkviken-action

Action

Lägret börjar med ”limma ihop gruppen” genom grupputmaningen ”Cast away” där ni tillsammans samlar poäng, skjuter med bouleklot och pilar samt kastar allt från lasso till badkar! Vi har också en iskall utmaning – isvak på vintern/isbad på sommaren! Vem kan sitta längst? För att sedan svettas i den varma bastun?

Vår kaplan Sara visar gruppen varför Guds vapenrustning är viktig och att de bibeltexter ni önskar djupdyka i kan spela roll i konfirmandens liv. Vi arbetar med texten med hela kroppen, utomhus eller i kapellet.

Vi har också en tävling i att hugga ut din egen skulptur ur ett jättesnöblock. Sista dagen kommer det att visa sig vem som är Munkvikens Mästare, i vår actionfyllda tävling nere på stranden.

Frukost, lunch, middag och kvällsfika serveras i Havssalen.
Pris: 1 295:-

munkviken-248-tryggare

248 Tryggare

Först ut är ”Kamratstigen” där gruppen ska lösa kluriga problem. Här kommer allas talang till sin rätt. Därefter introduceras ni för ”Holy mission” som får sin upplösning först den sista dagen. En annan lekfull men allvarlig aktivitet är ”I Mästarens spår” där vi utforskar vad Jesus menade med några av hans kända händelser. Vi avslutar med tårttävlingen ”Munkviken Trophy” där ni självklart får äta av bidragen! 

Lectio divina är en bibelstudiemetod som ni tillsammans med vår kaplan Sara använder för att dyka in i bibeltexterna för att se om de spelar någon roll i våra liv idag. Här finns en rad texter och teman att välja mellan, allt beror på vad som passar er grupp!

Ni äter frukost, lunch, middag, eftermiddagsfika och kvällsfika i Havssalen. Här ingår tvårätters festmiddag på lördagskväll med dukade bord och vikta servetter. 

 Pris: 1 420:-
munkviken-kanot

Naturligt-vis

Ett läger för er som önskar tid tillsammans ute i Guds natur. Under lägret försöker vi upptäcka Gud med naturens hjälp och se livet ur fler perspektiv. Först ut är ”Kamratstigen” där ni fördjupar er kunskap om varandra och fortsätter med pilgrimsvandring upp till Vardberget. Under dagarna får ni tillgång till Frälsarkransvandringen och de Aktiva Andakterna där ni använder alla sinnen för att uppleva bibeltexterna. Ni får också spela det spännande livespelet ”Undercover Christians”. På vår spaning efter livet så upptäcker vi Avafjärden med kanoter och på kvällen får ni uppleva en fantastisk ljusandakt mitt i mörka skogen!

I paketet ingår bastu och badtunna för hela gruppen och chans att prova våra mjukgörande bodypaket. Ni äter frukost, lunch, middag, eftermiddagsfika och kvällsfika i Havssalen. Vi bjuder på en överrasknings-dessert vid sista middagen.

Under skolans längre lov har vi extra lovrabatt vilket gör våra redan modesta priser ännu bättre. 

 Pris: 2 690:-
Alla läger sker i samarbete med
Läge för läger 1

Boka läger, konferens eller fest!

Har du funderingar eller vill boka redan idag? Tveka inte att ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

Scroll to Top